• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 07:44

جلسه کمیته مهر‌ماه سکته حاد مغزی (۷۲۴) مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در جلسه مهرماه کمیته مدیریت درمان استروک مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، عملکرد و اهم چالش های بخش استروک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه کمیته سکته حاد مغزی (۷۲۴) یکشنبه یک مهر ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر مژده قبایی و دکتر آریوبرزن رحمتیان اعضای هیئت علمی گروه نورولوژی، دکتر محمدحسین حریرچیان رئیس بخش جامع استروک و نورولوژی، نیکو قاسم رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و سایر اعضا در سالن شورای حوزه ریاست مجتمع برگزار شد.
در ابتدا مصوبات جلسات گذشته بررسی شد.
سپس آماری از بیماران سکته حاد مغزی در شهریور ماه 1403 ارائه و اعضای کمیته در خصوص آمار و چالش های فرآیند خدمت رسانی به بیماران سکته حاد مغزی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها
نویسنده: